A Böjt Gyógyítja a Betegségeket

Növényi alapú étel
Egészséges és energizáló

Csak gyümölcsöt, zöldséget, rizst, kukoricát, babot, burgonyát és fordított ozmózisú vizet enni és inni, a lehető legritkábban ülve és sok napfényben megelőzni a rákot. Csak gyümölcsöt és zöldséget enni azt jelenti, hogy bármikor étkezhet, ha éhes. A rizs, a bab, a burgonya és a kukorica olcsó alapanyagai lehetnek az étrendnek, amelyek szintén telítettnek érzik magukat. Kerülje a dohányzást, a só, a tejtermékek, a hús, a magas fruktóztartalmú kukoricaszirup és az összes gyorsétel fogyasztását. A böjt erejét sokan, legalább ezer éve ismerik, köztük rómaiak, görögök és héberek. A Biblia szerint Elohim teremtette az embereket, hogy csak gyümölcsöt és zöldséget fogyasszanak (1Mózes 1:29, Dániel 1). Az emberek régóta tudják, hogy az étel fogyasztása előnyösebb a halálos ételeknél.

A böjt minimalizálja a méreganyagokat a szervezetben. A 25 napos böjt, majd a fent említett életmód gyakorlása javítja a fogüregeket és gyógyítja a rákot, valamint sok más betegséget. Nézze meg Herbert Shelton A böjt tudománya és képzőművészete című könyvét. Elhízott embereknél zsírleszívási műtétre lehet szükség a böjt előtt.

Az egészséges cukrot és szerves nátriumot olyan gyümölcsökben és zöldségekben fogyasztva, amelyeket a szervezet gyorsan le tud bontani, egészséges és energizálja a testet. A mesterséges cukor és só fogyasztása azonban cukorbetegséget, magas vérnyomást, szívbetegségeket és számtalan egyéb betegséget okoz. A toxinok fogyasztása kiszárad, mert szervezetének vízmolekulákat kell kötnie a mérgező molekulákhoz, hogy megvédje a szerveit. Ez gyengíti az immunrendszert, és felesleges súlyt ad hozzá, ami energiát ejt a szervezetben. Számos zöldség jó B12 -vitamin és fehérjeforrás.

A fogászati ​​egészség az általános egészség fontos része. A fogak védelmének legjobb módja, ha ételt fogyaszt folyadék formájában és fogselyemmel, szájvízzel öblíti és fogat mosson fluoridmentes fogkrémmel naponta többször, különösen lefekvés előtt. A szilárd ételek fogyasztása rendben van, bár nem optimális, ha a fent említett egyéb intézkedéseket megteszik. Továbbá, ha nyitott szájjal alszik, ha párásítót tesz az ágy közelébe, akkor nedvesen tartja a levegőt alvás közben, és megakadályozza, hogy a szája túlságosan kiszáradjon, így kevésbé valószínű, hogy fogszuvasodás alakul ki. Alternatív megoldás lehet csukott szájjal aludni. Szükség lehet valamilyen fejhajtómű alkalmazására.

A hiperbárikus kamrák rutinszerű használata a gyorsabb gyógyuláshoz szintén nagyon előnyös az egészségre.